Luo kemikaaliton talous

Puhtaus ei ole enää kemikaaleista kiinni

Käytämme siivouksessa biologisia puhdistusaineita, BioSwipe-uutuustuotesarjan tuotteita, joista erikoisen tekee se, että sarjan tuotteet on valmistettu ilman perinteisiä kemikaaleja biologisesti hajoavista ainesosista ja osa niistä sisältää ainutlaatuisia bioteknologian keinoin tuotettuja eläviä mikrobeja, eli probiootteja, joiden tavoitteena on puhtaus, hajujen poisto ja pintojen suojaaminen uudelta lialta. Tuotteiden käytön myötä nämä hyvät bakteerit lisääntyvät kodin tiloissa, kun taas ihmiselle haitallisten bakteerien määrä vähenee. Siivotessa BioSwipe-tuotteet lisäävät puhdistettaville pinnoille ihmisen terveyttä edistäviä mikrobeja eli probiootteja, jotka vievät elintilaa haitalllisilta bakteereilta. Jäte ja lika ovat probioottien ravintoa ja ne syövät likaa niin  kauan kuin sitä riittää. Biologisen koostumuksensa ansiosta BioSwipe-tuotteet eivät lisää ympäristön kemikalisoitumista ja ovat turvallisia käyttäjälle ja puhdistettavalle kohteelle.

bioswipe

Käyttämämme kemikaaliton siivousmenetelmä on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat saada perinteisiä kemikaaleihin perustuvia puhdistusmenetelmiä parempia ja tehokkaampia siivoustuloksia.

Käyttämillämme tuotteilla noin 90 % kodeissa käytettävistä kemikaaleista voidaan jättää pois ja puhdistustulos on kuusi kertaa parempi kuin perinteisiä siivousmenetelmiä käytettäessä. Kodeissa käytettävät kemikaalit ovat meille haitallisia. Allergiset sairaudet ovat lisääntyneet ja ne täyttävät jo kansantaudin tunnusmerkit.

Meillä myös myynnissä käyttämämme tuotteet:
• BIOSWIPE MULTI CLEAN - Biologinen yleispuhdistusaine
• BIOSWIPE LAUNDRY LIQUID - Biologinen pyykinpesuaine
• BIOSWIPE FRESH AIR - Biologinen hajunpoistaja
• BIOSWIPE SANIT - Saniteettitilojen biologinen puhdistusaine
• HANDY - Biologinen käsitiskiaine

Halutessasi tilaa meiltä esittely kotiisi!

bioswipe_sarja_joutsen

Sirkka Nevala
puh. 040 716 4032

Ojalanpelto 5 b 7
08680 Lohja